En oförglömlig roadtrip - Jaguar XJ220

Vad som förväntades vara en normal, rastlös och slapp lördag ändrades av ett spännande samtal som anlände i veckan. Andreas berättade att en vän till oss skulle lämna sin nyinköpta juvel, Jaguar XJ220, i Motala för lite lackrelaterad jobb.

Vad som inte jag visste var att vi fick följa med, och det mina damer och herrar resulterade i ett minne för livet.


En Jaguar XJ220 anses vara typ av en grail för väldigt många bilentusiaster och att ta ut den i början av Februari i Sverige för en körning på ca 26 mil är det inte många som kan säga att man gjort.

Nej, våra bakändor var inte krossade på grund av den förvånansvärt komfortabla upphöjningen. Sätena därmed, någonting man inte alls förväntar sig av en sådant Longtail monster.


Resan dit bestod fantastiskt skitsnack, lite accelerations test men även en del flammor skjutna ur dom två piporna som sticker ut ur diffusern.


Vi hade självklart en följebil med hela resan, som vi sedan alla tre tog tillbaka upp till Stockholm.

När vi väl satt i bilen på väg tillbaka till huvudstaden så tror jag inte någon av oss hade insett vilken fantastisk dag vi precis haft.

Jag menar, det är ju en Jaguar XJ220?!


Vi tror inte att vi behöver säga mycket mer så nedan har ni ett galleri med lite bilder så ni kan skåda skönheten i all sin ära!


Tack till vår vän Chante!

#xj220 #jaguar #roadtrip
609 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla