• Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon
  • Black YouTube Ikon
7_Puma_FE_PL_SE_005.jpg

Regler

1. Hålla en god ton 

Varenda medlem på forumet förväntas att hålla en god ton emot samtliga medlemmar. Detta innebär att alla former av mobbning, rasism, utpressning eller annan typ av kränkande handling är strikt förbjudet och kommer resulteras i en permanent ban. 

2. Förmåner stannar på forumet 

Förmånerna som du som medlem får igenom forumet i form av rabattkoder, kampanjer, produkter etc. är strikt förbjudna att distribuera eller dela med sig av till andra grupper utanför forumet. Att vara medlem kommer alltid vara gratis, därför är det viktigt att de som verkligen är medlemmar är dom enda personerna som kan ta del av dessa fantastiska grejer framtagna med våra partners.

3. Köp & Sälj

Medlemmar är endast tillåtna att lägga upp 3 annonser gällandes all form av försäljning per dygn. Detta för att hindra att alla annonser hamnar i ett "kluster" och därmed inte blir slutgiltiga. 

4. Generella ordningsregler

Medlemmarna av alla former ska inte förstöra trådar eller diskussioner i form av t.ex Spam eller andra onödiga akter. Vi är här för att vi delar samma passion, inte för att störas på varandra. 

Eftersom att det finns så pass många olika kulturer i vårt intresse så gäller det att du som medlem respekterar alla andra. Oavsett om deras kultur är JDM / Euro, Veteran, Exotiskt eller annat. 

5. Ha kul

Meningen med forumet är att det ska samla den fantastiska sociala biten av vårt intresse tillsammans med alla förmåner man kan få i märkes-exklusiva klubbar på en och samma plats. Ha kul, vi har ju trots allt samma intresse i slutet av dagen!